top of page

KURS/BEDRIFTSUTVIKLING​

Falketind Helse består av Torgeir og Ingunn som begge er utdannet fysioterapeuter og kognitive terapeuter. Med over ti års erfaring fra arbeidsrettet rehabilitering, har de skaffet seg kunnskap og erfaring om enkeltmennesker og bedrifters behov for bistand og veiledning for å kunne yte sitt beste på jobb. Falketind Helse er godt drillet i å løse floker og se muligheter til det beste for alle. De ønsker å bidra til at din bedrift blir den beste utgaven av seg selv, og ønsker å være i forkant og jobbe med de helsefremmende prosessene i din bedrift.

 

De holder gjerne en helsefremmende samling for deg og din bedrift. Temaer som

  • Bedriftens helsegryte

  • Samhandling og kommunikasjon

  • Tankens kraft og stressmestring

  • Identitet og verdier

er temaer som er populære for mange bedrifter. Det er viktig at vi skreddersyr aktiviteten og innleggene til deres ressurser og utfordringer. Kunnskapsformidling, praktiske oppgaver, refleksjon og lek og moro er viktige i Falketind Helses samlinger. Samlingene skal gi både sosialt sterkere bånd og verktøy til å håndtere hverdagen på og utenfor jobb på en enda mer hensiktsmessig måte.

 

Opplegg fra to timer til større prosesser i din bedrift kan gjennomføres i samarbeid med Vikingegarden. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

bottom of page