Utevielse
Dekking164
bryllup
Kakeskjæring
IMGL9534

BRYLLUP

I årenes løp er det svært mange brudepar som har valgt å legge bryllupsfesten til Vikingegarden. Noen velger å ha vielsen på vigselsplassen ute på tunet. Garden pyntet til bryllupsfest gir en romantisk og stemningsfull ramme rundt den store dagen.

Bryllupsfeiringen innebærer alt hva en bryllupsfest tradisjonelt skal være. Det betyr et bryllup med blomster og mengder av levende lys på de hvitskurte langbordene. Brudeparet sitter på hedersplassen i egne høgseter.

Brudeparet er med i planleggingen av den store dagen. Det betyr at vi gjør vårt ytterste for å tilpasse de enkeltes ønsker. På denne måten er vi trygge på at brudeparet får den bryllupsfesten de drømmer om.

Vikingegarden har en helt egen atmosfære, og gir derfor en særegen ramme rundt den store dagen. Det er nettopp dette særegne og «utenom det vanlige» mange er ute etter når de skal feire bryllup, - høytidelig og verdig, men trivelig stemning rundt bryllupsdagen.

Godt skjermet i det kuperte landskapet ligger Maurenga som en oase i landbrukslandskapet omkring. Her har vi ønsket gjester velkommen siden St. Hans 2001. Har dere ønsker om underholdning eller vil vite mer om hvordan dagen kan bli spesiell?

 

Ta kontakt så deler vi våre erfaringer med deg gjennom vår bryllupshåndbok.